8om_os_320Mona Byssing Lafi, født i 1969 i Bagdad, Irak og søren Herskind Kruse født i 1963 i Skanderborg, Danmark

Life Flow Energy ” vores hjertebarn” er en manifestation af vores intention om, at dele vores specialiserede færdigheder og viden med omverden.

Vi er et par, som mødte hinanden i en forholdsvis moden alder for 10 år siden i forbindelse med en Mystikkens Univers Messe i KB Hallen.

Da vores veje endelig forenede sig, følte vi begge to en utrolig glædelig energitilstedeværelse, der på en måde føltes, som en velsignelse af vores forhold.

Vores forenede livsvej, har lige siden været et studie i alverdens åndsvidenskab, kurser, meditation og bøn, som på en naturlig og harmonisk måde, har udviklet os til de mennesker vi er i dag.

Interessen for studier om den åndelig verden og den åndelig verdens interesse for os, startede for os begge 2 i en forholdsvis ung alder.

For Søren kom den som femten årig , ved mødet med hans gale svoger, som introducerede ham for indiansk Toltetisk shamanisme og andre uortodokse livsstils filosofier og trosretninger.

For Mona startede bekendtskabet som 13 årig, ved at hun på egen hånd og helt af sig selv, åbnede sig og begyndte at se fremtidige begivenheder.

Da den alternative og spirituelle verden altid har spillet en stor rolle i vores begge tos liv, faldt det os helt naturligt at fuldføre og opnå en uddannelse som ”Tahiti Mana Exclusive Kahunga Medium Clairvoyant Coach” . Uddannelsen bestod af 3 niveauer og dermed udgjord en fuld Master grad. Vi blev begge undervist  hos Michel Yieng Cow, som har 50 års erfaring og er kendt som Tahiti Mana Medium Clairvoyant. Uddannelsen omfattede Etik, Systemisk kommunikation, Den positive psykologi, Målsætning, Numerologi, Det kinesiske syn, Feng Shui (grundskolen), Det kinesiske dyreskop, Praktisk kinesisk numerologi, Numerologi i Tarot, Numerologi i spillekort, Astrologi, Kabbalah, Tarot de Marseilles, Fransk Tarot, Engelsk Tarot, Dansk Tarot, Tarot de Paul Gauguin, Læren om oplæg og Medium.

Selvom vi begge 2 har brugt størstedelen af vores liv i det veletablerede erhvervsliv og uddannelsessystem, har vi altid haft vores fokus på den åndelige side af tilværelsen.

Søren har uddannet sig og arbejdet som, Murer, Overkonstabel i Hæren, Brandmand og ambulancebehandler ved Frederiksberg Brandvæsen, Vagt i Dansk Røde Kors og som Teknisk Serviceleder i Greve Kommune.

Mona har gennemført flere Universitets uddannelser, en Bachelorgrad i Fransk litteratur både i Irak og i Danmark, en Bachelor og Magistergrad i Mellemøstlige studier og Arabisk på Københavns Universitet og har arbejdet  i DR som nyhedsredaktør og oplæser, i CKU som kulturformidler, i Rigspolitiet som Analytiker og på Politiskolen som udarbejder af undervisningsmateriale til den nye politiuddannelse.

Vi håber vi med vores gode intention og kærlighed igennem Life Flow Energy, kan være til glæde og gavn for de mennesker, vi kommer til at møde på vores vej.

Vi glæder os til at møde dig.

Mona-Soren