Din under-  og overbevidsthed ligger i bunden af din kaffekop

Har du nogensinde undret dig over, hvad bunden af din kaffekop vil afsløre for dig, hvis den kunne tale? Måske ikke. Dog er der en del, inklusiv mig selv, som vil fortælle dig, at din fremtid, fortid og nutid kan læses der.

Jeg kan spå dig, ved at se ind i det kaffegrums, som du efterlader i din kaffekop. Den okkulte kunst/
clairvoyance/videnskab af kaffegrumslæsning (eller læsning i teblade) kaldes for Tasseologi. Tasseologi er også kendt som Tasseomanci eller Tasseografi . Det er en metode eller en spådomskunst, som indebærer en fortolkning af de tegninger og symboler, som viser sig i kaffegrumset.

Spådom i kaffegrums eller kaffe Tasseologi er en oldgammel og velkendt metode, der består i evnen til at gennemtrænge sløret for det ukendte. Det er lige så mystisk, som det er fascinerende for mange at få vejledning og/eller rådgivning omkring deres kærlighedsliv, finanser og økonomi, helbred, familie og selv deres kæledyrs velbefindende med denne metode.

Hvem er jeg
Mit navn er Mona Byssing Lafi. Jeg er synsk clairvoyant og arbejder med clairvoyance fra min base i Greve på Sjælland. Jeg har 30 års erfaring med clairvoyance (klarsyn) kombineret med (klarhørelse) og (klarføling). Jeg er specialiseret i den ældgammel læsning i kaffegrums, som er en del af Tasseologi videnskaben og har supleret denne kunst med læsning i tarotkort.

Jeg er født i 1969 og min først erfaring, som medium clairvoyant, viste sig allerede da jeg var 13 år i form af syn om fremtiden gennem drømme og klarsyn og i form af kommunikerede budskaber fra den spirituelle verden. Denne evne blev åbenbaret for mig fra den ene dag til den anden.

Min første erfaring med kaffegrumslæsning går helt tilbage til årene i gymnasiet i Irak, hvor jeg læste i kaffegrums for mine familiemedlemmer og venner. Sidenhen har mit omdømme, som en god og præcise kaffegrumslæser, vokset sig større, takket være mine evner til at levere specifikke detaljer og rammende synske forudsigelser.  Siden har jeg givet clairvoyance til mange forskellige mennesker med meget forskellige baggrunde.

Hvordan arbejder jeg med mine evner

Den energi og frekvens, som du udstråler, vibrerer, transmitterer og skaber dermed et kvantefelt, som jeg sporer mig ind på og gennemser ved at bruge forskellige metoder. Det er meget lignende det at spore sig ind på et øjebliksbillede af en travl gade, hvor enhver detalje omkring, hvad der forgår lige på dette sekund, er frosset i tiden, så man kan observere det.

Min intuitionen og clairvoyante evne til at se igennem sløret, der skjuler den spirituelle verden fra den kendte, spiller en stor rolle i denne process, fordi alt hvad, der viser sig i kaffekoppen eller Tarotkortene bliver visuelt analyseret gennem min clairvoyante medfødte evne. Med andre ord går min intuition og evne ind og forbinder mig dirket med den spirituelle verden og dit kvantefelt ved hjælp af kaffegrumset og tarotkortene.

Læs også: