2Tarot_320Tahiti Mana Exclusive Kahunga Medium Clairvoyant Coach. 
Clairvoyance, Tarotkort læsning ved fremmøde og online

Vi  Hjælper dig på vej ved at anvende tarotkort, som er et kraftfuldt redeskab, til at opnå indsigt i dig og i dit liv. Ved en tarotkort session kan vi hjælpe med at guide, vejlede og rådgive dig igennem dine urolige følelser og sløret tanker, ved at give dig en afspejling af din fortid, nutid og mulige fremtid, og ved at vise dig et nyt perspektiv for dit liv.

Du kan både få en clairvoyance med tarotkort ved fremmøde og som online. Måske kan du ikke altid møde personligt op på klinikken, derfor sigter vi mod at kunne give dig vejledning og tilbyde dig online clairvoyance, ved at lægge dine kort og læse dem for dig online, eller ved at du selv lægger kortene, hvis du har nogle, og sender billeder af dit oplæg og dine spørgsmål til os. Vi kan både sende dig din clairvoyance over mail, hvis dette er dit ønske, eller vi kan ringe dig op, eller anvende Skype for at give dig din clairvoyance online.

Når vi giver clairvoyance ved brug af tarotkort, bruger vi vores intuition og vores synske evner til at fortolke kortene. Tarotkortene taler til os og giver dermed dig svar på dine spørgsmål gennem os. Billederne i Tarotkortene repræsenterer de store arketyper på en måde, der gør dem åben for fortolkning på mange niveauer.

Det siges, at det var efter afbrændingen af det store bibliotek i Alexandria, at mystikere, filosoffer og de lærde skabte tarot systemet, således at den ældgamle visdom altid kunne modtages og bevares. Dog, mener nogen, at dette er en myte, og at der endnu ikke er fundet bevis for at Ægypten er Tarotkortenes vugge.

Da emnet tarotkort og deres spændende og mystiske historie og spirituelle omfang vakte vores store interesse, besluttede vi os for at gennemføre en tarotkort uddannelse hos Michel Yieng Cow, bedst kendt som Tahiti Mana Medium Clairvoyant og han gav til os af den viden, som han har samlet op igennem 50 års erfaring.

Under vores 100 timers uddannelsesforløb, som strækte sig over tre niveauer, og gav os en master grad i uddannelsen ”Tahiti Mana Exclusive Kahunga Medium Clairvoyant Coach”, lærte vi at anvende flere forskellige tarot systemer, såsom Tarot de Marseille, Fransk Tarot, Engelsk Tarot, Dansk Tarot, L´oracle de Belline og Tarot de Paul Gaugiuin for at nævne nogle af dem. Vi har sidenhen erhvervet os flere forskellige Tarot systemer, såsom Babylon og 1001 nat og mange flere.

En tarotkort læsning er ligesom et øjebliksbillede af, hvordan dit liv ser ud på det aktuelle tidspunkt for aflæsningen. Kortene tuner ind på din energi og dit stillede spørgsmål, for at give dig et billede af skjulte påvirkninger, adfærdsmønstre, forhindringer og styrker. Ved en Tarotkort clairvoyance vil vi give dig en ide om, hvor du er nu, hvor du er kommet fra, hvor du ønsker at være, og hvordan du kan komme dertil.

For de fleste mennesker, er den mest foruroligende tid den, hvori de oplever at være forivrede over deres følelser eller usikker på, hvilke beslutninger eller valg de bør tage, og i sådanne tider, kan det virkelig hjælpe at modtage nogle retningslinjer, hvad enten vi spørge vores elskede tarot eller vores kaffegrums til råds.

Når du opnår klarhed i sindet og føler dig mere afslappet, vil det blive lettere for dig at træffe beslutninger og valg. Når vi spørge kortene til råds på dine vegne, vil du opleve, at det bliver lettere for dig, at komme i kontakt med din intuition, som er din bedste vejleder, når det handler om at træffe de svære valg i dit liv.