6Feng_Shui_320Under mine claivojance sesioner indgår der elementer fra Feng Shui, som jeg igennem længere tid har studeret og praktiseret.

Hvad er Feng Shui:

Dette er et simbel spørgsmål, som kan være meget besværligt at svare på. Feng Shui er en ældgammel kunst og videnskab, som blev udviklet for over 3 tusiend år siden i kina.   

Det er en kompleks mængde viden, som afsløre, hvordan man opnår balance i energierne i et hviket som helst område, for at sikre de mennesker der lever der, et godt heldbred og en vedvarende lykke. 

Feng betyder vind og Shui betyder vand. I den kinesiske kultur er vind og vand forbundet med et godt heldbred, derfor betyder god Feng Shui medvind, held og lykke, hvor imod dårlig Feng Shui betyder modvind i livets forhold.

Feng Shui er beseret på det Taoistiske syn på og forståelse af naturen, hovedsageligt på iden om, at jorden er levende og fyldt med Chi ”energi”.

Teorierne om Yin og Yang og de fem elementer er nogle af de basale aspekter, som vi anvender i udarbejdelsen af Feng Shui anelyser.

Hovedværktøjerne i vores Feng Shui analyser er et Kompas og en Bagua ”en energi plantegning”, som er et ottekantet gitter, der indeholder symbolerne fra I Chin ”forvandlingernes bog, et ældgammelt orake, hvorpå Feng Shui er baseret”.

Ved at kende baguaen i dit hjem, vil du få den hjælp og forståelse, til at forbinde specifikke Feng Shui områder i dit hjem til specifikke forhold i dit liv. Dette gør det muligt for dig, at forvandle en ugunstig og blokerende energi til en positiv og givende energi.

Feng Shuie tilbyder en variation af metoder til at forbedre dit liv. Lige fra Feng Shuis benyttelse af arkvarium for at tiltrækket velstand til brug af krystaller og fontainer til at få held i kærlighed og andre forhold, samt den rette brug af farver, elementer og former. 

Der er mange solide gode Feng Shui metoder til, at forbedre energien i dit hjem, kontor, arbejdsplads ovs. samt aspekter i dit personlige liv, såsom karrier, uddannelse, familie, velstand, omdømme, kærlighed, kreativitet, børn, indkomst, venner og helbred.