Søren KruseMin interesse for læren om mennesket som helhed, startede i mine unge år, da jeg som den frie sygehjælper i Hæren, for første gang blev intruduceret til studier i anatomi, fysiologi, sygedomslære, samt fysisk og psysisk færstehjælp.

Senere som ansat i det Præhospitale Akutberedskab, som brandmand og ambulancebehandler ved Frederiksberg Brandvæsen, blev min erfaring og uddannelse inden for dette område overbygget og for alvor brugt i praksis.

Den mere mentale og åndelig side af mennesket som helhed, har jeg arbejdet og trænet med, igennem mine mange år med Kung Fu og Karate træning, hvor meditation, koncentrations og åndedrætsøvelser og senere Qi Gong, har været et naturlig udviklingsforløb.

Jeg har studeret og praktiseret, samt deltaget på kurser i mange former for åndsvidenskaber, så som Yoga, Shamanisme og Healing.

Det ovennævnte sammenholdt med min store interesse for klassisk orientalsk livsstils filosofi, har ledt mig videre til, at studerer og arbejde med Qi Gong Healing og Shiatsu.

Jeg følger og deltager på workshops og kurser, ved Healings og Qi Gong mester Robert Peng, som besider helt ekstraordinære og stærke healingsevner.

Jeg bliver uddannet til Shiatsu behandler i Center For Shiatsu, ved Graeme Docherty, som har mere end 20 års praktisk erfaring, som Shiatsu behandler.

Med behandlingsmetoder inden for Qi Gong Healing og Shiatsu, kan jeg tilbyde dig en meget givende og unik kropsbehandling, som har focus på det hele menneskes fysiske, mentale og emotionelle tilstand.

Jeg glæder mig meget til at se dig i vores hyggelige klinik i Greve.