Japansk kropsterapi

Fra de ældste tider siges det, at alle mennesker kommer til denne verden med en medfødt gave, en uudtømmelig skattekiste, hvis indhold er kilden til et sundt og harmonisk liv, fyldt til randen med vitalitet, kærlighed og visdom.

Vi bære livet igennem rundt på denne usynlige skattekiste, hvis store udfordringer er at finde nøgler, der kan låse den op.

De klassiske Orientalske behandlingsmetoder er nøgler, der kan låse op til denne medfødte skat, selve kilden til healing og balance i livets forhold.

I min behandling, anvender jeg primært tekniker og metoder fra Zen Shiatsu, men bruger også metoder fra Qi Gong healing.

Ordet Shiatsu stammer fra – shi, der betyder finger og – atsu, der betyder tryk. Dette angiver, at i shiatsu er tryk med fingerne den dominerende metode, selvom Shiatsu også omfatter pres med hånflader, underarme, albuer, knæ og fødder.

Shiatsu´s teoretiske baggrund, bygger på Klassisk Japansk Medicin (KJM), der betragter vores legeme, som det fysiske fundament for vores iboende følelser, ånd og livsenergi (Ki).

En Shiatsu behandlingens hovedformål er, at få Ki til at flyde jævnt gennem kroppens meridianbaner, der er et endeløst usynligt energi netværk, der gennemvæver hele vores legeme. I følge KJM er energiens frie og uhindrede cirkulation i meridianerne en forudsætningen for en god helbredstilstand, mens blokeringer og ubalancer ligger til grund for legmelige, mentale og emotionelle lidelser. Da sindstilstande viser sig som symptomer i kroppen, er det et vigtig element til dianose i en Shiatsu behandling.

Min behandling foregår i gulvhøjde, hvor du ligger på en futon madras oven på tatami måtter. Du har dit eget løstsiddende og afslappende tøj på, således at jeg behandler på dine energibanerne frem for direkte på huden.

Jeg vil starte med at behandle på de symptomer du ønsker behandlig for. Men da dianose er behandlingen og behandlig  erdianose, vil jeg finde frem til de kyo områder (Kyo er et japansk udtryk for skjult, tomt, ikke forbundet, ubevidst), der er behov for at arbejde med, for at bringe kontakt og balance i din helhedstilstand, da det er i kyo områderne man finder årsagen til de opståede legmelige symptomer.  

Du vil derfor opleve, at få behandling i andre områder på kroppen, end i de umiddelbare områder for symptomerne.

Selvom Shiatsu oprindeligt er et system til forebyggende foremål, har det vist sig meget velegnet til behandling af mange forskellige sundhedsmæssige problemer.

Shiatsu behandlinger er specielt velegnet til behandling af følgende symptomer:

  • Stress, udbrændthed, spændinger, angst og depression
  • Hovedpine, migræne og tinitus
  • Søvnbesvær
  • Smerter i nakke, skulder, ryg og lænd
  • Ledsmerter, tennisalbue, musearm osv.
  • Menstruationssmerter
  • Vejrtrækningsproblemer f.eks astma

En Shiatsu behandling forstærker kroppens generelle energi niveau, hvilket bl.a sportsudøver kan drage fordel af.

Med en tilpas omtanke på, hvad der er skadeligt og gavnligt for vores helbred, kan vi selv medvirke til at opretholde og fremme en mere stabil og sund helbredstilstand.

Så ved afslutningen af en behandling kan vi, hvis du ønsker det, tale om nogle forholdsvis simple og enkle metoder, der kan være til gavn for din fysiske og mentale sundhedstilstand.

Priser for behandling:

1 behandling a´1 time 600 kr.

Behandlingsforløb:

3 behandlinger a´1 time (samlet køb) 1500 kr. (Skal afvikles inden for et tre måneder)

6 behandlinger a´1 time (samlet køb) 2500 Kr. (Skal afvikles inden for et ½ år)

Studenter og pensionist priser:

1 behandling a´1 time 450 Kr.

3 behandlinger a´1 time (samlet køb) 1200 kr. (skal afvikles inden for et tre måneder)

6 behandlinger a´1 time (samlet køb) 2100 kr. (skal afvikles inden for et ½ år)

Kontakt oplysninger:

Behandler: Søren Herskind Kruse

Adresse: Randtoftevej 8 – 2670 Greve

E-mail: info@flowspirit.eu

Website: www.lifeflowenergy.dk

Tidsbestilling:

Telefonnummer: 53 61 88 61
61 16 61 39