Jeg tilbyder dig clairvoyance ved tarotkort læsning både ved fremmøde og som fjernlæsning

1 – Er du fremmødt på klinikken:
Når du kommer til mig, lægger vi tarotkort og stiller de spørgsmål, som du ønsker at få svar på. Derefter gennemgår jeg din clairvoyance.
Under clairvoyancen fortolker jeg alle kortene, giver dig svar på dine spørgsmål og viderebringer vejledning og rådgivning fra den spirituelle verden til dig.

2- Ved fjernlæsning over  (email, Skype, telefon):
a- Når du lægger kort på afstand:
Processen er den samme som, når du er fremmødt på klinikken. Dog, skal du selv lægge dine kort. Efter at du har blandet kortene og intenderet dine spørgsmål og tænkte på de emner, som du gerne vil vide noget om, lægger du dine kort. Derefter skal du tage tydelige billeder af dit oplæg. E-mail mig billederne i JPG format med dit navn og dine præcise spørgsmål og arranger et belejligt tidspunkt for din læsning. For e-mail aflæsninger, vil jeg svare på din clairvoyance forespørgsel med en fuld afsluttet læsning inden for 48 timer (eller højst 5 arbejdsdage, afhængigt af de antal sessioner, som jeg har).

Jeg kan også ringe dig op, hvis du ønsker dette, og gennemfører din clairvoyance session over telefonen eller Skype.

b- Ved fjernlæsning, når jeg lægger tarotkortene på dine vegne og giver dig clairvoyance på afstand
Hvis du ikke har mulighed for selv at kommer på klinikken, men ønsker en tarotkort clairvoyance, så kan du kontakte mig gennem min kontaktoplysninger. Det er i dette tilfælde vigtigt for mig, at du sender mig dit og din mors navn. Vi arrangerer et belejligt tidspunkt for din clairvoyance, hvor jeg lægger kortene på dine vegne og gennemføre session over mobilen, Skype eller e-mail.  

3. Hos dig eller på din virksomhed: dette tilbyder jeg kun i begrænset omfang og inden for en overskuelig distance.

4. Gruppe clairvoyance:  dette tilbyder jeg med jævne mellemrum – kontakt mig omkring detaljerne.

Tilbage til Tarotlæsning eller læs næste >>