Der er visse tidspunkter, hvor det vil være særligt nyttigt for dig at få en tarotkort læsning, såsom:

  • Når du føler at du er gået i stå eller ingen anelse har om, hvilken retning du skal gå mod, kan tarotkortene være meget effektive til at forslå nye retninger, som du kan udforske, eller udpege de hængepartier, som du har i din aktuelle situation og bær gøre noget ved.

  • Når du starter på en ny fase i dit liv; for eksempel, nogle mennesker kan lide at få tarotkort læsning tæt på deres fødselsdag eller andre væsentlige begivenheder, da de føler, at det er en tid, hvor de bevæger sig videre til en ny fase i deres liv. Tarotkortene kan afsløre, hvilke ændringer der er på vej, hvilke temaer der vil være mest vigtige og hvilke emner og retninger du bør følge i den næste del af dit liv.

  • Når du er ved at begynde på et nyt projekt, kan tarotkortene være meget effektive til at forslå, hvilke nye faktorer du skal overveje, hvilke ressourcer, der er til rådighed for dig, hvad du måske har overset, og hvilke muligheder du har glemt at overveje.

  • Hvis du kæmper med gamle velkendte problemer i dit liv, og ønsker nye perspektiver på gamle situationer, så er Tarotkortene en effektiv måde til at forslå dig, hvilke problemer og emner du bør tage hånd om, inden for dine forskellige relationer og områder i dit liv.

  • Når du overvejer at tage en stor beslutning i dit liv, skal du ikke forvente at en tarotkort læsning vil træffe denne beslutning for dig. Dog, kan en læsning fremhæve de vigtigste områder, som du bør overveje, de mulige konsekvenser af bestemte retninger, og endda forslå dig nogle faktorer, som du ikke har været opmærksom på.

  • Når du ønsker at se dybere ind i dig selv, kan en tarotkort læsning være et glimrende udgangspunkt til at give dig masser af stof til eftertanke og værktøjer til at arbejde med din personlig udvikling.   

Mens Tarotkortene forslår dig forskellige tiltage, som du kan vælge og et sandsynligt resultat, hvis du vælger at følge disse forslag, betyder det ikke at kortene forudsiger en bestemt fremtid, men snarer en mulig fremtid. Der er nogle omstændigheder og hændelser som er skæbnebestemte, de vil vise sig, som et fast resultat. Dog er der meget andet i fremtiden, som hverken er statisk eller uforanderlig, da vi mennesker er beriget med gaven, den frie vilje, som giver en hver person mulighed for, at stræbe efter den fremtid, som personen ønsker. Men med den opnået indsigt ved en Tarotkort læsning, vil du bliver bedre rustet til at træffe beslutninger og handle i overenstemmelse med dine bedste interesser, vækst og udvikling.

Så når en tarotkort læsning afslører en fremtidig hændelse, skal dette forstås som et forventet eller en sandsynligt resultat, hvis alle aspekter i dit liv forbliver, som de er på tidspunktet for tarotkort aflæsningen. Hvis du fortsætter med at tænke, handle, føle og se tingene på samme måde, vil resultatet sandsynligvis være præcis, som tarot kortet afslørede.

Tarotkortene hjælper dig med at tage ansvar for det liv, som du har været med til at skabe. Kortene tilbyder dig vejledning og bemyndigelse til at foretage de ændringer, som du ønsker at skabe i dit liv. En aflæsning vil gøre det muligt for dig at tage et ærligt kig på din situation og kan give dig vigtige oplysninger og nøgle informationer, som vil hjælpe dig med at skabe det liv og fremtid, som du ønsker.

Tilbage til Tarotlæsning eller læs næste >>