Tid Valuta Pris
30 minutter DKr 650
45 minutter DKr 900
1 time DKr 1200
1½ time DKr 1500
2 timer DKr 1800

 

 

 

 

 

Priser for magi fjernelse aftales individuelt.

Prisfastsættelse for opgaver indenfor Feng Shui og Numerologi aftales individuelt i forhold til opgavens omfang.

Betlings metoder:

Du kan betale på en af disse 3 metoder:
– Mobilepay: 6116 6139
– Konto overførsel til: Reg.: 2343 Kontonr.: 0718302331 Nodrea Bank.
– Kontant betaling  
Note: International payment can be accepted by bank payment to our bank account with Nordea at:
Reg.nr.    2343
IBAN    DK7220000718302331
Swiftadresse    NDEADKKK 

Vilkår og betingelser:

Bestilling og leveringen af vores tjenesteydelse :

 • Vores clairvoyance ydelser er begrænset til mennesker over 18 år.
 • Ved tidsbestilling til en fremmøde clairvoyance, indbetales forud minimum halvdelen af det fulde beløb og minimum 48 timer før din aftalte tid. Resten betales ved fremmødet.   
 • Når du kontakter mig og bestiller en tid til din online clairvoyance, så skal du foretage en fuld betaling, minimum 48 timer før den aftalte tid. (Alle clairvoyance sessioner er forudbetalt). 
 • Jeg vil fuldføre din clairvoyance enten ved fremmøde eller over Skype/telefon på den tid og dato, som du vælger, så længe at den er ledige.  
 • Din reservation til en fremmøde clairvoyance eller til en clairvoyance via Skype eller telefonen kan blive omlagt eller aflyst op til syv dage før din bestilte tid til clairvoyancen, uden at det vil koste dig noget. Dog kan aftalen kun ændres ved at kontakte mig direkte på telefon 6116 6139 eller på 2728 8069.
 • Hvis du af en eller anden grund ikke kan møde op eller gennemføre sessionen på den planlagte dag og tid, og du ikke kontakter mig mindst to dage før den aftalte tid, for at reservere en anden tid, så refunderes din betaling ikke. Dette er dels fordi, at en anden klient kunne have fået udbytte af denne tid og dels fordi, jeg mister denne tid som kunne bruges til nyttige handlinger. 
 • For clairvoyance over email er leveringstiden højst fem arbejdsdage fra betalingstidspunktet. Hvis du er i tvivl, eller hvis du ønsker en hurtigere clairvoyance, så være venlig at kontakte mig på telefonen eller via mail, før du gennemfører din betaling. For at jeg kan fuldføre en clairvoyance over email, har jeg brug for billeder af din kaffegrumsformer og dine spørgsmål mindst tre dage før din aftalt clairvoyance tid. 
 • Betaling: alle priser er anført på vores hjemmeside . De er alle angivet i danske kroner og kan blive ændret uden varsel i fremtiden. Selvfølgelig gælder den pris, som er noteret på det givende tidspunkt af din bestilling. 
   

Tavshedspligt:

 • vi er underlagt tavshedspligt og uanset, hvad vi taler om under din session, bliver det mellem de fire væge. Dine fortrolige informationer og dine kontakt oplysninger bliver aldrig delt med en tredje part. Alt korrespondance mellem dig selv og os er kun beregnet til din personlige brug og nytte.   

Børn:

 • Børn skal ikke medbringes til din session, fordi clairvoyancen kan have en større indflydelse og påvirkning på børn end på voksne. Desuden vil små børn distrahere både dig og mig under sessionen.

Ansvarsfraskrivelse :

 • Alle mine synske læsninger, om de er præsteret over nettet/telefonen /email/Skype eller ved fremmøde, gives på ærlige og troværdig vis, kun som en form for vejledning. Som klient er du personen, som har ansvaret for dine egne beslutninger og valg, udelukkende afhængige af dit skøn, omstændigheder, instinkter og følelser. 
 • Vi Mona Byssing Lafi og Søren Herskind Kruse i firmaet Life Flow Energy og på vores hjemme sider www.lifeflowenergy.dk og www.flowspirit.eu  kan ikke holdes ansvarlig for hverken direkte, indirekte, tilfældige, følgende eller straffende skader, som opstår på baggrund af din benyttelse af vores sider eller ydelser. 

Afbestilling og tilbagebetaling:

 • Din clairvoyance er baseret på formene, mønstrene og tegningerne i kaffegrumset i kaffekoppen og billederne på tarotkortene og afgiften betales for vores tid og tjenesteydelser. 

Hvis du vil aflyse under sessionen: 

 • Hvis du udtrykker din utilfredshed på baggrund af en hvilken som helst årsag indenfor de første fem minutter af din session, så vil jeg stoppe sessionen og refundere din fulde betaling.

Hvis jeg vil aflyse:

 • Hvis vi er ved at starte din clairvoyance session og hvis jeg som læser ikke kan forbinde mig med dig som klient vil jeg stoppe din clairvoyance session og refundere din betaling.