Jeg tilbyder clairvoyance både ved fremmøde og som fjernlæsning

Der er ingen forskel på på den tilbudte clairvoyance, om det er en fjern clairvoyance, eller om du møder personligt op hos mig. Hvis sessionen bliver gennemført over telefonen eller computeren, vil clairvoyancen være præcis den samme, som hvis du var fysisk til sted hos mig. Dette skal ikke misforstås, jeg elsker det personlige møde med mine klienter, fordi dette giver mig en anderledes oplevelse, dog er clairvoyance formidlingen den samme.

1 – Er du fremmødt på klinikken:
Når du kommer til mig, får du serveret en kop velsmagende arabisk kaffe, som bliver serveret i en lille smuk porcelæn kaffekop. Når du har drukket din kaffe, sætter du undertallerkenen på koppen samtidigt med, at du intender og tænker på de emner, som du vil vide noget om. Derefter vender du koppen om imod din egen retning og lader den stå og tørre i nogle minutter.

De mønstre, billeder, streger, nummer, bogstaver, symboler og skikkelser, der viser sig i kaffegrumset, bliver fortolket af mig, for at indhente, beskrive, viderebringe og fortælle de budskaber, som den spirituelle verden vil oplyse dig om. Når jeg afslutter min clairvoyance, vil jeg måske bede dig om at lave et aftryk med din tommelfinger i bunden af koppen, for at få uddybet et spørgsmål. I kaffekoppen vil der vise sig svar på de spørgsmål, som du har intenderet og ønsket at få informationer omkring, og den spirituelle verden vil gennem mig formidle en hel del budskaber, som du har behov for at vide. Kaffegrumset viser og fortæller om de forskellige tanker, følelser og fornemmelser, som finder sted i din bevidsthed, underbevidsthed samt overbevidsthed, i fortiden, nutiden såvel som i fremtiden. Kaffegrumset vil også oplyse dig om nogle hændelser, som vil ske i din fremtid.

Under clairvoyancen fortolker jeg både tegninger og symboler, men også bogstaver og numre. Nogle kunder søger informationer omkring bestemte områder eller  personer, hvis fx en kunde vil vide noget om en handel, så vil fortolkningen af navne og nummer vise, om det er det rigtige for én. Hvis man vil købe et hus eller starte et firma op, så er det godt at kigge på bl.a numrene.

2- Ved fjernlæsning over  (email, Skype, telefon):

a- Når du drikker kaffen på afstand:

Processen er den samme som, når du drikker kaffe ved fremmøde. Dog, skal du selv forberede og lave din kaffe ifølge min opskrift på siden.  Efter at du har drukket det meste af kaffen, sætter du undertallerken på koppen og så tænker du på de emner, som du gerne vil vide noget om. Husk at vende kaffekoppen ind mod dig selv, og det er nemmest at huske ved at sætte tommelfingrene øverst på tallerkenen, når du holder den og skal vende koppen. Når du har vendt koppen om, venter du i mindst 5 minutter, så kaffen kan sætte sig. Tag så kaffekoppen og sæt den på bordet oppe på kanten af tallerknen. Lad den tørre lidt. Derefter skal du tage fire eller flere tydelige billeder fra forskellige vinkler af din kop med de former og mønstre, der viser sig. E-mail mig billederne i JPG format med dit navn og dine præcise spørgsmål og arranger et belejligt tidspunkt for din læsning. For e-mail aflæsninger, vil jeg svare på din clairvoyance forespørgsel med en fuld afsluttet læsning inden for 48 timer (eller højst 5 arbejdsdage, afhængigt af de antal sessioner, som jeg har).

Jeg kan også ringe dig op, hvis du ønsker dette, og gennemfører din clairvoyance session over telefonen eller Skype.

b- Ved fjernlæsning, når jeg drikker kaffen på dine vegne og giver dig clairvoyance på afstand

Hvis du ikke har mulighed for selv at kommer på klinikken, eller har besvær med at lave kaffen, og hvis du ikke kan lide kaffe, men ønsker en kaffegrums clairvoyance, så kan du kontakte mig gennem min kontaktoplysninger. Det er i dette tilfælde vigtigt for mig, at du sender mig dit og din mors navn. Vi arrangerer et belejligt tidspunkt for din clairvoyance, hvor jeg drikke kaffen på dine vegne og gennemføre session over mobilen, Skype eller e-mail.  

3. Hos dig eller på din virksomhed: dette tilbyder jeg kun i begrænset omfang og inden for en overskuelig distance.

4. Gruppe clairvoyance: dette tilbyder jeg med jævne mellemrum – kontakt mig omkring detaljerne.

Tilbage til Clairvoyance ved Læsning i kaffegrums  eller læs næste >>